Curs: Despre dragoni – Modulul I – Constanta – acces online

Despre curs

Cursul ,,Despre dragoni – Modulul I” susținut de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu la Constanța în data de 25 iulie 2024 începând cu ora 18.00.

Împreună cu îngerii şi demonii, dragonii fac parte din lumea nevăzută din jurul nostru. Şi la fel ca îngerii şi demonii, ei ne impactează de multe ori viața în feluri nebănuite.

Cu toții am simțit mai mult ca sigur intervenția dragonilor în viața noastră, doar că de cele mai multe ori fără să ştim.

Aceste ființe prezente în toate mitologiile aleg de multe ori să rămână ascunse, dezvăluindu-se doar celor destul de buni, curajoşi sau înțelepți pentru a îi ajuta. Sau înfrunta, după caz.

Cu toții i-am simțit prin exacerbarea unor pofte sau emoții, prin senzația că unele locuri ne privesc sau ne vorbesc, câteodată prin senzația că am deranjat acele locuri, senzație urmată de un mic accident sau o durere de cap ce nu voia să treacă cu nimic.

De la un drum greşit care ne-a purtat prin locuri încărcate de frumos şi de sălbăticie, până la descoperirea unor adevărate bijuterii arhitecturale ascunse prin oraş sau a unor locuri benefice în care să ne reîncărcăm bateriile, prin odihnă sau mâncare de calitate, dragonii şi-au făcut simțită prezența şi influența.

A fi inconştienți de existența lor, a nu le acorda atenția, respectul şi ajutorul cuvenit ne fac să nu experimentăm multe din bucuriile lumii acesteia, pe care, vrem nu vrem, o împărțim cu frații noştri, dragonii.

Ajutându-i, dragonii ne vor ajuta la rândul lor: ne vor da vitalitate, putere, însuşiri nebănuite. Ne vor deschide drumuri pe care singuri nu puteam merge şi porți de care nici nu ştiam că există.

Şi ce e mai important, lucrul cu dragonii ne va debloca şi ne va creşte drepturile şi potențialele noastre divine.

Pentru că simpla acțiune de a ajuta aceste spirite căzute şi prinse în materie să se întoarcă spre Cer ne va aduce aur spiritual, pe lângă faptul că ne va face părtaşi la redobândirea şi deblocarea unor potențiale divine pierdute.

 Deşi pe undeva seamănă cu o poveste, acest curs va fi unul practic. Ce vom învăța:

– ce sunt dragonii, cum au apărut, care e rostul lor în lumea noastră, ce tipuri de dragoni sunt, unde îi întâlnim, cum ne influențează

– când e nevoie să îi ajutăm şi când trebuie să îi învingem

– cum lucrăm cu ei, cum îi putem creşte, îmbuna, educa, cum ne putem folosi de potențialele lor

– cum ne putem creşte cu ajutorul lor puterea interioară, energia vitală, energia sexuală, feminitatea/masculinitatea, dreptul în bani, inteligența şi înțelepciunea

– despre diferitele potențiale ale dragonilor (de vindecare, de luptă, de bani, de sport, de înțelepciune) şi cum ne putem folosi de ele.

Pentru programări, informații și participare ÎN SALĂ: 0743.33.31.58.

 

Ce vei învăța?

  • - ce sunt dragonii, cum au apărut, care e rostul lor în lumea noastră, ce tipuri de dragoni sunt, unde îi întâlnim, cum ne influențează
  • - când e nevoie să îi ajutăm şi când trebuie să îi învingem
  • - cum lucrăm cu ei, cum îi putem creşte, îmbuna, educa, cum ne putem folosi de potențialele lor
  • - cum ne putem creşte cu ajutorul lor puterea interioară, energia vitală, energia sexuală, feminitatea/masculinitatea, dreptul în bani, inteligența şi înțelepciunea
  • - despre diferitele potențiale ale dragonilor (de vindecare, de luptă, de bani, de sport, de înțelepciune) şi cum ne putem folosi de ele.

Conținut curs

Cursul: ,,Despre dragoni – Modulul I – Constanta – acces online”
Cursul ,,Despre dragoni - Modulul I” susținut de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu la Constanța în data de 25 iulie 2024 începând cu ora 18.00.