Lansare carte : Jumatatea mea, barbatul – Iasi

Despre curs

,,Nu cer să fiu crezut. Dar cred că avem datoria de a căuta și înțelege de ce suntem aici, de ce ne-am născut. Cred că este impritant de ce suntem, de unde venim și unde mergem.. Mai știu că, dacă eu personal nu sunt bine, nu am ce oferi celor dragi, copiilor mei, femeii de lângă mine, pacienților și clienților mei. Știu că starea mea de pinde de armonia care există între mine și lume, între mine și oameni și într emine și Cer. De aceea, restabilirea acestor armonii este prioritară pentru mine.” – Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu

 

Te invit la lansarea de carte ,,Jumătatea mea, bărbatul” la Hotel Ramada din Iași în data de 20 martie 2024, începând cu ora 17.00.

 

Conținut curs

Lansare carte : Jumatatea mea, barbatul
,,În relația de cuplu am fost obligat să mă eliberez de gelozie, de ideea că persoana pe care o iubesc și cu care sunt, îmi aparține. M-am eliberat de multe dintre programele și fricile mele, de judecata celorlalți și de frica de pedeapsa lui Dumnezeu. Astfel că pot acum să scriu despre lucruri pe care ori nu le știam, ori nu aveam curajul nici măcar să le rostesc pe-atunci.” - Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu Te invit la lansarea de carte ,,Jumătatea mea, bărbatul” de la Sala Dales din 26 martie 2024, începând cu ora 20.00.

  • Lansare carte: Jumatatea mea, barbatul – Iasi
    48:59