Curs: Deblocarea drepturilor si potentialelor divine – Constanta – acces online

Despre curs

Cursul ,,Deblocarea drepturilor și potențialelor divine” susținut de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu la Constanța în data de 24 iulie 2024 începând cu ora 18.00.

Fiecare dintre noi avem dreptul nostru divin în sănătate, iubire, fericire, bani. 

Există un drept divin la familie, la prieteni, la casă sau la maşină. 

Chiar și la vacanțe şi relaxare, distracție sau călătorii există un drept al fiecăruia, stabilit de divinitate, în funcție de acțiunile noastre din trecut sau de ale înaintaşilor noştri.

Doar că drepturile noastre divine mai pot fi şi blocate, pierdute sau furate. E bine să înțelegem mecanismul şi cauza, ca să le putem debloca.

Aici o să vorbim despre karmă, personală şi de neam, cum ne blochează şi cum o putem rezolva.

Despre jurămintele de castitate, sărăcie, obediență din alte vieți, cum ne încurcă şi cum ne blochează manifestarea a ceea ce dorim şi merităm în viața asta. Despre cum le anihilăm, ca să nu mai trăim ce am jurat altă dată.

Şi despre magie şi blesteme, cum ne putem dezlega şi curăța. Şi ca să putem trăi după ce a programat Dumnezeu în noi, nu după ce ne-au urat alții „de bine”.

Dar ce e cu adevărat interesant e că aceste drepturi divine, odată deblocate, pot fi şi crescute în funcție de ceea ce facem sau avem de făcut în viața asta, în funcție de cât ne-am înțeles lecțiile şi de nivelul nostru de conştiință.

Dreptul divin în orice, sănătate, bani, iubire, programul ăsta dat de divinitate este modificabil, poate fi rescris, poate fi crescut.

E important să înțelegem că se poate şi mai ales cum se face asta, concret.

Creşterea drepturilor şi potențialelor noastre divine este unul din paşii importanți atunci când începem să ne co-creăm realitatea, la fel cum este şi transformarea a ce ne încurcă în ceva care să ne susțină pe calea noastră, în misiunile noastre.

Noi am fost creați asemenea lui Dumnezeu. Asta înseamnă că potențial, putem face orice ne imaginăm.

Totuşi, deblocarea şi accesarea drepturilor şi potențialelor noastre divine este pentru mulți o necunoscută.

Despre asta va fi acest curs practic. Şi cu asta ne vom ocupa încă din timpul lui.

Pentru programări, informații și participare ÎN SALĂ: 0743.33.31.58.

 

Conținut curs

Cursul: ,,Deblocarea drepturilor si potentialelor divine – Constanta – acces online”
Cursul ,,Deblocarea drepturilor și potențialelor divine” susținut de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu la Constanța în data de 24 iulie 2024 începând cu ora 18.00.