Haruri și daruri divine

Despre curs

Fiecare cuvânt, gând și eveniment astronomic împărtășește aceleași elemente fundamentale: particule, informație, energie și spirit. Transferul de gânduri și daruri divine se realizează prin aceste componente esențiale. Cum poți păstra harurile primite de la Dumnezeu? Secretul stă în a renunța la atașamente și în a înțelege că nimic nu îți aparține cu adevărat. Află în cadrul conferinței “Haruri și Daruri Divine – cum le dobândim și cum e păstrăm” susținută de Dr. Ovidiu-Dragoș Argeșanu, cum o mentalitate dezlegată de posesiuni te poate îndruma către adevăratul succes și cum umbra, balastul interior, poate fi eliberată pentru a-ți deschide drumul către realizări autentice.

Ce vei învăța?

  • Descoperă în cadrul conferinței “Haruri și Daruri Divine - cum le dobândim și cum e păstrăm” profunzimea darurilor și harurilor divine.
  • Află cu prilejul vizionării acestei conferințe sursele și modalitățile de dobândire a acestor daruri, precum și factorii care pot să le pună în pericol, atât la nivel individual, cât și la nivel național.
  • Dr. Ovidiu-Dragoș Argeșanu dezvăluie în cadrul conferinței “Haruri și Daruri Divine - cum le dobândim și cum e păstrăm” secretele dobândirii și menținerii acestor daruri divine, oferind o perspectivă clară asupra obstacolelor care pot să apară în această călătorie spirituală.

Conținut curs

Haruri și Daruri Divine

  • Haruri și Daruri Divine
    02:09:17