Scopul vieții pe pământ

Despre curs

Scopul final este reîntoarcerea la Dumnezeu, iar evoluția spirituală reprezintă scopul comun al fiecărui individ. Nimic nu se întâmplă fără voia lui Dumnezeu, iar învățarea și căutarea de înțelegere sunt esențiale pe acest drum. Relațiile toxice dezvăluie proprii demoni, iar trecerea prin ele pregătește individul să întâlnească și să înfrunte răul. Scopul pe Pământ este confruntarea cu răul și eliberarea de el pentru evoluție spirituală. Urmărește conferința “Scopul vieții pe pământ“ susținută de Dr. Ovidiu-Dragoș Argeșanu și obține o înțelegere mai profundă a direcției tale spirituale și a conexiunii tale cu divinitatea.

Ce vei învăța?

  • Ce beneficii aduce această experiență:
  • Descoperă urmărind conferința “Scopul vieții pe pământ“ susținută de Dr. Ovidiu-Dragoș Argeșanu sensul existenței tale pe Pământ și modul în care Dumnezeu se manifestă atât prin tine, cât și prin întreaga Sa creație.
  • Conferința “Scopul vieții pe pământ“ explorează aceste aspecte pentru a aduce lumină asupra direcției tale spirituale și a conexiunii tale cu divinitatea.

Conținut curs

Scopul vieții pe pământ

  • Scopul vieții pe pământ
    01:42:41