Abundența și bunăstarea în plan material și divin

Despre curs

Urmărește cursul “Abundența și bunăstarea în plan material și divin“ susținut de Dr. Ovidiu-Dragoș Argeșanu și deschide uși către abundență și succes

Abundența înseamnă să ai mai mult decât ai nevoie și să împarți cu ceilalți. Bunăstarea și abundența sunt trepte spirituale, iar echilibrul interior este cheia fericirii. A avea bani nu înseamnă automat să ai dreptul la bunăstare; este nevoie să conștientizezi și să trăiești cu adevărat experiența prosperității. Drumurile tale în viață sunt influențate de karma, iar senzația de libertate poate fi îngrădită de aceste frâne karmice. Școala, fie ea spirituală sau academică, este o modalitate de a dobândi abundență și de a schimba condiția. Onestitatea, învățarea și alinierea cu recompensele divine sunt cheile către prosperitate. În momentul în care investești în tine și îți crești dreptul divin în bani, atragi și prosperitatea în viața ta. Fiecare lecție învățată și fiecare acțiune onestă deschid uși către abundență și succes.

Ce vei învăța?

  • Explorarea drepturilor divine dezvăluie distincția dintre abundență și bunăstare, dezvăluind esența prosperității și modul în care aceasta poate fi atinsă, manifestându-se nu doar în interiorul nostru, ci și în lumea exterioară.
  • Vizionează cursul “Abundența și bunăstarea în plan material și divin“ susținută de Ovidiu-Dragoș Argeșanu și dobândește șansa de a descoperi această înțelegere profundă și de a experimenta beneficiile transformării acestor concepte în realitate în viața ta.

Conținut curs

Abundența și bunăstarea în plan material și divin

  • Abundența și bunăstarea în plan material și divin
    03:02:48