Atacul PSI – între Știință și Magie (ediție nouă)

EdituraPRO DAO
Anul Publicării2020
Număr Pagini310
ISBN978-606-9721-04-9
Cumpără

Magia a început să se practice la nivel politic, în sport, în afaceri, medicină, armată și spionaj. Aproape că nu există domeniu în care cunoașterea ezoterică să nu aibă aplicații. În ce măsură sunt adevărate aceste informații, care sunt principiile de bază ale acțiunii lor, cum sunt aplicate în viața de zi cu zi, în terapiile alternative, asta își propune lucrarea de față să discute, ca o concretizare a experienţei de foarte mulți ani a autorului, timp în care acesta a studiat ortodoxia, artele marţiale, Reiki şi magia poporului român.

„Cum am ajuns să scriu această carte? A avut un traseu destul de sinuos, și asta pentru că nu eram hotărât să o scriu eu. După un timp, am înțeles și de ce. Voiam să fug puțin de răspunderea de a publica așa ceva, pentru că deja aveam experiența primei cărți, care produsese ceva vâlvă și în lumea medicală, și în cea a ortodoxiei.
Am încercat să aduc dovezile științifice care susțin puterea nebănuită a psihicului și, din păcate, posibilitatea folosirii ei pentru atacarea, manipularea și distrugerea altor oameni. Nu am dorit, așa cum mi s-a reproșat, să produc o psihoză în masă, ci doar să avetizez asupra folosirii neraționale a cunoașterii ezoterice și de necesitatea ca aceasta să fie controlată cumva.”

Ovidiu-Dragoș Argeșanu